Sefii de la Lamborghini se ascund in casa de rusine. Noua lor masina de 1.015 CP a luat bataie de la un Ferrari lansat in 2019

Sefii de la Lamborghini se ascund in casa de rusine. Noua lor masina de 1.015 CP a luat bataie de la un Ferrari lansat in 2019
  • Sefii de la Lamborghini se ascund in casa de rusine
  • Noua masina lor masina de 1.015 CP a luat bataie de la un Ferrari lansat in 2019
Distribuie pe Facebook

Ambele modele cu sistem de propulsie plug-in hybrid au reusit, ce este drept, sa parcurga sfertul de mila in sub zece secunde. In plus, pentru o liniuta de neuitat, cu adevarat memorabila, din peisaj nu lipseste nici legendarul Porsche 918 Spyder.

Introdus cu mare fast si tam-tam acum mai bine de cinci ani - inca de la finalul primaverii lui 2019, primul PHEV din istoria companiei Ferrari combina o unitate V8 twin-turbo de 4.0 litri, pe benzina, cu trei motoare electrice diferite intr-unul dintre cele mai performante pachete oferte vreodata in istoria planetei. Livrat alaturi de o putere totala de 1.000 de cai, extremul SF90 Stradale - caci despre el este vorba, se lauda, in consecinta, cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in exact 2.5 secunde.

Dar este oare indeajuns pentru a castiga batalia cu noul Lamborghini Revuelto - un hibrid plug-in cu o reteta similara, cu principala diferenta constand in faptul ca cele trei propulsoare electrice lucreaza impreuna cu o motorizare V12 aspirata natural, de 6.5 litri, pentru a produce un total sinonim cu 1.015 CP, ce se traduce printr-un 0 - 100 km/h, inca o data, in 2.5 secunde?

Distribuie pe Facebook
mai multe