Cel mai puternic Bugatti din istorie a debutat oficial. Noul Tourbillon se lauda cu un motor V16 electrificat de 8.3 litri si 1.800 de cai. Cum arata in realitate

Cel mai puternic Bugatti din istorie a debutat oficial. Noul Tourbillon se lauda cu un motor V16 electrificat de 8.3 litri si 1.800 de cai. Cum arata in realitate
  • Cel mai puternic Bugatti din istorie a debutat oficial
  • Noul Tourbillon se lauda cu un motor V16 electrificat de 8.3 litri si 1.800 de cai
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Numarul de magie continua cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora in doar doua secunde, pe cand viteza maxima urca, mai mult ori mai putin surprinzator, pana la 445 de kilometri pe ora.

Introdus cu mare fast si tam-tam in urma cu aproape o saptamana - inca de la finalul lunii trecute, noul Bugatti Tourbillon stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, peste circa doi ani, incepand din 2026, spectaculosul produs al companiei din Molsheim, Franta isi va intampina cumparatorii alaturi de un ansamblu plug-in hybrid, solutia cu pricina combinand o motorizare V16 de 8.3 litri, aspirata natural, pe benzina, cu trei unitati electrice pentru un total sinonim cu 1.800 de cai putere.

Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in numai doua secunde, seria principalelor elemente de atractie cuprinzand inclusiv o viteza maxima de 445 de kilometri pe ora, printre multiplele detalii demne de trecut in revista facandu-si, in consecinta, loc si discuri de franare carbon-ceramice. Din pachet nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici componentele aerodinamice active.

Oferit la preturi care incep de la suma de 3.8 milioane de euro, dupa cum precizam si anterior, la momentul premierei mondiale, noul Tourbillon se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin aspectul familiar al caroseriei - influentat vizibil de celebrul Chiron, cu mentiunea ca nici portierele cu deschidere verticala nu vor trece neobservate complet. Odata ajunsi in cabina, clientii vor putea descoperi si instrumente de bord cu design analog - inspirate din fascinanta lume a ceasurilor de lux, o consola plutitoare completand aerul extravagant al cabinei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2024