Cupra a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a spaniolilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa

Cupra a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a spaniolilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa
  • Cupra a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a spaniolilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la zero la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in numai 5.5 secunde, pe cand viteza de top este limitata la doar 180 de kilometri pe ora, potrivit comunicatului de presa disponibil.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de-un an, inca de la sfarsitul primaverii lui 2023, cea dintai generatie a nonconformistei familii comercializate de Cupra sub denumirea de Tavascan are - incepand de marti, si un pret de vanzare. 56.210 euro este - mai precis, suma minima pe care cumparatorii electricei anterior mentionate o vor avea de achitat pe piata auto din Germania, acolo unde versiunea de baza, pe nume Tavascan Endurance, se bucura de prezenta unui motor cu o putere maxima de 286 CP, livrata rotilor de pe puntea spate.

In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi - cu pedala de acceleratie blocata la podea, in 5.6 secunde, pe cand viteza de top este limitata la 180 km/h, conform comunicatului pus la dispozitia presei. O baterie litiu-ion de 82 de kilowati-ora - de unde si o autonomie de pana la 568 km, completeaza fisa tehnica.

Prima generatie a masinii vandute de Cupra sub denumirea de Tavascan isi va mai cumparatorii de pe piata auto din Germania si intr-o varianta servita alaturi de doua motoare diferite - cate unul pentru fiecare punte, electrica spaniola pe nume Cupra Tavascan VZ 4Drive bucurandu-se, drept urmare, de un total sinonim cu nici mai mult, nici mai putin de 340 de cai putere.

Asa se face ca - de data aceasta, sprintul de la zero la 100 km/h nu mai dureaza, cu acceleratia la podea, decat 5.5 secunde, pe cand viteza de top este limitata, inca o data, la 180 de kilometri pe ora.

Cupra Tavascan

Cupra Tavascan

Cupra Tavascan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Cupra Tavascan
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2024