Prima Dacie electrica din istorie a debutat oficial. Galerie foto completa

Prima Dacie electrica din istorie a debutat oficial. Galerie foto completa
  • Prima Dacie electrica din istorie a debutat oficial
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile masinii comercializate sub denumirea de Spring pornesc de la putin peste 19.000 de euro - conform configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Cunoscuta publicului larg inca de la jumatatea toamnei anului anterior, prima Dacie electrica din istorie a revenit recent, chiar zilele trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii companiei producatoare au publicat aproximativ 50 de fotografii noi ale masinii comercializate sub denumirea de Spring.

Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca in special prin dimensiunile reduse ale caroseriei cu cinci portiere in dotare, insa nici luminile de zi - pozitionate deasupra farurilor, sau accentele omniprezente de portocaliu nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva.

Dacia Spring - Galerie foto

Dacia Spring - Galerie foto

Dacia Spring - Galerie foto

Disponibila, pe piata din Romania, la preturi incepand de la 19.100 de euro, prima Dacie electrica din istorie vine, in cabina, cu o tapiterie din piele sintetica si spatiu pentru numai patru persoane. Dotarea masinii comercializate sub denumirea de Spring cuprinde inclusiv aer conditionat si navigatie cu display de sapte inch.

Sub capota, un motor electric cu doar 44 de cai si 125 de Newton-Metri are nevoie de putin peste 19 secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Cu acceleratia la podea, viteza de top nu depaseste 125 de kilometri pe ora - aparent.

O baterie cu capacitatea de 26.8 kWh ii permite primei Dacii electrice din istorie sa parcurga, cu un singur plin, distante de pana la 230 de kilometri. Incarcarea masinii comercializate sub denumirea de Spring dureaza, daca vine vorba despre intervalul 0 - 80%, undeva in jurul a 56 de minute, potrivit companiei producatoare.

Dacia Spring - Galerie foto

Dacia Spring - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Dacia Spring - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2021