Acesta este noul BMW M2 CS, cel mai puternic M2 din toate timpurile: 450 CP si cutie manuala

Acesta este noul BMW M2 CS, cel mai puternic M2 din toate timpurile: 450 CP si cutie manuala
  • Frane M Sport si suspensie adaptiva M in standard
  • Jante usoare cu diametrul de 19 inch
  • Transmisie manuala sau automata cu Drivelogic
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a publicat primele informatii si imagini oficiale cu noul M2 CS. Aceasta ar putea fi ultima versiune extrema a Seriei 2 inainte de a primi o noua generatie.

Recent-lansatul Seria 2 Gran Coupe ar putea anunta o noua generatie Seria 2, insa inainte ca aceasta sa fie lansata, BMW vrea sa se asigure ca actuala iteratie iese din scena asa cum trebuie: cu o versiune extrema a lui M2.

BMW M2 CS

Este vorba despre M2 CS, un coupe de performanta pe care fanaticii marcii l-au asteptat cu sufletul la gura. Asta pentru ca se anunta a fi o masina pentru condus pe drumuri virajate si pe circuit, o masina pentru puristi.

Motorul de 3.0 litri, cu sase cilindri, dezvolta 450 de cai putere (+40 comparativ cu M2 Competition) si 550 Nm cuplu. Atunci cand vine alaturi de o transmisie manuala cu sase trepte, sprintul pana la 100 de km/h dureaza 4.2 secunde, insa daca se opteaza pentru cutia de viteze automata M DCT cu Drivelogic si sapte rapoarte, suta este atinsa in fix 4 secunde.

BMW M2 CS

Indiferent de alegerea facuta, noul BMW M2 CS vine in standard cu pachetul M Driver ceea ce inseamna ca viteza maxima este de 280 km/h.

Tot standard sunt franele M Sport cu discuri de 400 mm pe fata si 380 mm pe spate, sau suspensia adaptiva M. Optional, coupe-ul de performanta poate fi echipat cu un sistem de franare M Carbon Ceramic.

BMW M2 CS

Nu lipseste diferentialul activ M sau sistemul DSC cu functia M Dynamic Mode pentru un comportament dinamic de top. Sistemul de evacuare are patru terminatii.

BMW M2 CS

Din punct de vedere estetic, BMW M2 CS propune mai multe elemente de caroserie si aerodinamice inspirate din motorsport si confectionate din fibra de carbon. Ne referim aici la splitter-ul fata, aripa spate, difuzorul de aer sau carcasele oglinzilor laterale.

BMW M2 CS

Mai mult, capota cu priza de aer centrala este si ea confectionata din acelasi material foarte usor dar rezistent, la fel si plafonul. Jantele cu diametrul de 19 inch pot fi vopsite in negru sau auriu si, potrivit bavarezilor, cele de pe fata cantaresc 9 kilograme si 10 cele de pe spate.

BMW M2 CS

Habitaclul abunda in materiale de calitate superioara. Scaunele sport, plansa de bord, fetele usilor si volanul sunt imbracate in Alcantara, tunelul median si manerele usilor sunt confectionate din fibra de carbon, iar logo-ul CS troneaza pe plansa de bord pentru a-ti aminti ca nu te afli intr-un M2 ca oricare altul.

BMW M2 CS

Clientii vor putea comanda noul BMW M2 CS incepand cu anul viitor. Coupe-ul de performanta al bavarezilor va costa cel putin 95.000 de euro pe piata din Germania.

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (67) Poze BMW M2 CS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Noiembrie 2019