Cel mai accesibil coupe cu patru usi din Europa a primit un facelift major. Farurile cu LED sunt oferite acum in standard. Cat costa in Romania

Cel mai accesibil coupe cu patru usi din Europa a primit un facelift major. Farurile cu LED sunt oferite acum in standard. Cat costa in Romania
  • Cel mai accesibil coupe cu patru usi din Europa a primit un facelift major
  • Farurile cu LED sunt oferite acum in standard
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv ceasuri de bord digitale si configurabile. Oferite, asemenea sistemului de navigatie, alaturi de un display color de 10.25 inch.

Pezentat publicului larg in urma cu mai bine de noua saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii aprilie, cel mai recent Hyundai i30 Fastback din istorie a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Oficialii companiei producatoare au dezvaluit, chiar pe parcursul zilelor precedente, primele informatii si detalii publice referitoare la preturile de vanzare, acestea pornind, pe piata auto din Romania, de la suma de 22.848 de euro.

Hyundai i30 Facelift

Hyundai i30 Facelift

Echipata cu un motor turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 1.482 de centimetri cubi si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, pe benzina, versiunea de baza se lauda cu un total sinonim cu 140 de cai putere, plus 253 de Newton-Metri. Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in exact 9.8 secunde, fisa tehnica a variantei entry-level, dotata cu o unitate 1.5 T-GDI 48V, continuand cu o viteza de top de 197 de kilometri pe ora.

Comercializat, in Romania, la preturi incepand de la o suma de 22.848 de euro, cel mai accesibil coupe cu patru usi din Europa se bucura, in standard, si de faruri cu LED, jante pe 16 inch ori senzori de parcare. Fara costuri suplimentare sunt oferite, spre deliciul potentialilor cumparatori, atat instrumentele de bord digitale, complet configurabile, cat si scaunele incalzite, climatizarea automata, volanul sport, cu trei spite. Mai mult sau mai putin surprinzator.

Hyundai i30 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Hyundai i30 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Iunie 2024