Imaginile care au bagat frica in sefii de la Volkswagen. Cupra prezinta oficial noul Terramar cu un design super spectaculos si productie la fabrica Audi. Cat costa

Imaginile care au bagat frica in sefii de la Volkswagen. Cupra prezinta oficial noul Terramar cu un design super spectaculos si productie la fabrica Audi. Cat costa
  • Imaginile care au bagat frica in sefii de la Volkswagen
  • Cupra prezinta oficial noul Terramar cu un design super spectaculos si productie la fabrica Audi
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un sistem de propulsie plug-in hybrid, o motorizare turbo in patru cilindri, de 1.498 de centimetri cubi, pe benzina, lucrand alaturi de un motor electric, plus o baterie litiu-ion cu capacitatea neta de 19.7 kilowati-ora pentru a livra celui de la volan un total de 272 de cai putere.

Dezvaluit oficial acum mai bine de trei saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui septembrie, noul Terramar a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor, cu spaniolii de la Cupra publicand recent, chiar pe parcursul zilelor precedente, nota de plata a modelului fabricat la uzina Audi din Gyor, cumparatorii SUV-ului lansat special pentru a concura impotriva unor rivali precum Tiguan avand de achitat un pret de vanzare ce porneste de la suma de 43.020 de euro.

Servit alaturi de o larga varietate de unitati turbo pe benzina si electrificate, acesta se bucura, in versiunea de top, de un ansamblu plug-in hybrid cu 272 CP, suficient ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 km/h sa isi gaseasca, cu pedala de acceleratie blocata la podea, rezolvarea intr-un timp de doar 7.3 secunde, varianta anterior precizata continuandu-si mai apoi incursiunea pana la pragul de 215 km/h, cu lista principalelor atractii cuprinzand inclusiv un consum mediu de carburant de numai 0.4 - 0.5 litri la 100 km - datorat acumulatorului litiu-ion de 19.7 kWh capabil sa ofere o autonomie EV de 110 - 120 km, cu incarcarea de la zece la 80% in 26 de minute, se mai specifica in fisa cu caracteristici tehnice.

Intr-un final, noul Terramar se mai lauda si cu un design super spectaculos, la care se adauga o echipare pe masura, Cupra promitand - pe langa farurile HD-Matrix cu functie de proiectare, jantele cu un diametru de 20 de inch sau stopurile 3D LED cu semnalizare dinamica, instrumente de bord digitale, scaune incalzite, display tactil cu o diagonala de 12.9 inch in dotare, instalatie audio de inalta fidelitate ori sistem de climatizare cu reglare automata, pe trei zone, a temperaturii.

Cupra Terramar

Cupra Terramar

Cupra Terramar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Cupra Terramar
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2024