Masina pe care Volkswagen nu vrea sa o vanda nimanui din Europa. Are un motor turbo de 160 CP si pret de vanzare accesibil

Masina pe care Volkswagen nu vrea sa o vanda nimanui din Europa. Are un motor turbo de 160 CP si pret de vanzare accesibil
  • Masina pe care Volkswagen nu vrea sa o vanda nimanui din Europa
  • Are un motor turbo de 160 CP si pret de vanzare accesibil
Distribuie pe Facebook

De asemenea, de la orizont nu lipsesc nici blocurile optice cu LED. Sau sistemul de climatizare cu reglare automata.

Segmentul destinat SUVurilor cu un pret de vanzare accesibil s-a imbogatit - recent, cu o noua optiune, compania Volkswagen anuntand, de curand, lansarea modelului Tharu XR. Destinat pietei din China, acesta masoara doar 4.35 metri in lungime - pe cand ampatamentul nu depaseste 2.651 de milimetri, potrivit primelor informatii si detalii oficiale acordate publicitatii.

Asamblat pe platforma MQB A0, respectivul meniu ofera - pe langa blocurile optice dotate cu LED, si jante confectionate din aliaj, ceasuri de bord digitale ori scaune cu functie de incalzire. Echipamentelor cu pricina li se mai alatura - printre altele, si un display color tactil, o tapiterie realizata din piele, un volan multifunctional, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Intr-un final, noul Tharu XR, produs asteptat sa isi intampine cumparatorii alaturi de un pret de vanzare accesibil - de numai 14.930 - 20.432 de euro, conform ultimelor zvonuri si speculatii, se bucura de un propulsor in patru cilindri, cu o capacitate de 1.5 litri, pe benzina. Care vine atat intr-o versiune aspirata, cat si intr-o varianta TSI - aceasta din urma livrand 160 de cai putere.

Volkswagen Tharu XR

Volkswagen Tharu XR

Volkswagen Tharu XR

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2024