A fost candva cel mai rapid sedan de pe strazi. Compania producatoare spunea in 2009 ca poate atinge 370 km/h in linie dreapta

A fost candva cel mai rapid sedan de pe strazi. Compania producatoare spunea in 2009 ca poate atinge 370 km/h in linie dreapta
  • A fost candva cel mai rapid sedan de pe strazi
  • Compania producatoare spunea in 2009 ca poate atinge 370 km/h in linie dreapta
Distribuie pe Facebook

Secretul acestei incredibile performante? Un motor V12 cu doua turbine si o capacitate cilindrica 6.3 litri, conceput special pentru a oferi un total sinonim cu 800 de cai putere, plus 1.420 de Newton-Metri.

Iese numaidecat in evidenta prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insotite de prize supradimensionate, respectiv un difuzor urias de aer, insa nici noile lumini de zi cu tehnologie LED, pragurile laterale proeminente - care fac legatura intre jantele din aliaj acompaniate de capace aerodinamice ori cinci spite duble, de la caz la caz - sau cele patru ornamente ale evacuarii nu vor trece neobservate complet. Fabricat acum mai bine de 14 ani, in 2010, urmatorul exemplar Brabus E V12 se mai poate lauda - precum celelalte noua unitati din serie - atat cu o finisare mata pentru grila radiatorului, cat si cu un eleron pentru portbagaj, o tapiterie din piele, scaune sport cu tetiere incorporate.

Daca vine vorba - in schimb - despre departamentul mecanic, principalul punct de atractie consta in propulsorul de sub capota: un V12 cu doua turbine si capacitatea cilindrica 6.3 litri, conceput special pentru a dezvolta un total sinonim cu 800 de cai putere, plus 1.420 de Newton-Metri, suficient ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie lipita de podea - in nici mai mult, nici mai putin de 3.7 secunde, seria vestilor bune culminand cu viteza de top de 370 de kilometri pe ora, un record printre berline la momentul premierei mondiale, daca mai era necesara o astfel de adaugare.

Brabus E V12 de vanzare

Brabus E V12 de vanzare

Brabus E V12 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Brabus E V12 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2024