E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 1995 e de peste 15 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 1995 e de peste 15 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 1995 e de peste 15 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Punctul principal de atractie? Motorul instalat sub capota: un benzinar aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de 3.982 de centimetri cubi, cu 282 de cai putere, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in sub sapte secunde, astfel ca di peisaj nu lipsesc nici discurile de franare de inalta performanta.

Un exclusivist dealer auto din insorita Californie isi intampina, zilele acestea, clientii alaturi de un produs extrem de rar si - totodata, de special, respectiva companie de peste Ocean fiind, mai exact, gazda unuia dintre cele doar 32 de exemplare M540i construite vreodata. Fabricat in anul 1995, BMW-ul cu pricina se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin caroseria finisata in superba nuanta Hellrot, cat si prin farurile cu tehnologie xenon, jantele pe 18 inch - confectionate din aliaj usor, ori evacuarea dubla, in timp ce interiorul iese numaidecat in evidenta prin tapiteria realizata din piele de culoare neagra, numarul de magie continuand, in cabina, cu o larga varietate de ornamente sculptate din fibra de carbon, aer conditionat, scaune sport, cu multiple functii de confort.

Cat despre continutul listei cu specificatii de ordin tehnic, in prim plan se regaseste o unitate aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 3.982 de centimetri cubi - pe benzina, caracterizata de un total sinonm cu nici mai mult, nici mai putin de 282 de cai putere. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa-si gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in sub sapte secunde - astfel din meniu nu lipsesc nici franele pe masura.

BMW M540i de vanzare

BMW M540i de vanzare

BMW M540i de vanzare

BMW M540i de vanzare

BMW M540i de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (197) Poze BMW M540i de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Mai 2024