Hyundai a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a coreenilor are motor turbo de 2.5 litri si 290 CP. Cat costa

Hyundai a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a coreenilor are motor turbo de 2.5 litri si 290 CP. Cat costa
  • Hyundai a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a coreenilor are motor turbo de 2.5 litri si 290 CP
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o transmisie automata in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, careia i se alatura o suspensie sport, cu bare anti-ruliu in echipare, si - daca mai trebuia cumva mentionat, discuri de franare ventilate.

Dezvaluit intregii planete acum mai bine de-o saptamana si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui septembrie, cel mai recent Sonata N Line din istorie a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: coreenii au anuntat, chiar pe parcursul zilelor precedente, pretul de vanzare al modelului cu propulsor turbo de 2.5 litri si 290 CP - acesta urmand sa isi intampine potentialii cumparatori alaturi de o nota de plata incepand de la suma de 35.250 de dolari.

Lista atractiilor principale cuprinde, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, inclusiv o cutie automata in opt viteze - cu dublu ambreiaj. Careia i se alatura o suspensie sport, cu bare anti-ruliu in dotare, si - presupunand ca mai era necesara cumva o astfel de precizare, discuri de franare ventilate.

Acelasi Sonata N Line se mai bucura de prezenta unui pachet aerodinamic special - combinat cu jante pe 19 inch, confectionate din aliaj, o evacuare cvadrupla urmand sa completeze reteta caracteristica departamentului exterior. Interiorul se lauda, in schimb, atat cu scaune sport, cu diferite functii de confort, cat si cu instrumente de bord digitale - cu design specific, o tapiterie realizata din piele, cu unele ornamente din microfibra, un volan cu aspect in trei spite, componente audio Bose.

Hyundai Sonata N Line

Hyundai Sonata N Line

Hyundai Sonata N Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Hyundai Sonata N Line
mai multe