Imaginile care au bagat frica in sefii de la Mercedes si BMW. Audi prezinta oficial noul S6 Nardo Sport Edition cu trei display-uri in bord si motor de Porsche

Imaginile care au bagat frica in sefii de la Mercedes si BMW. Audi prezinta oficial noul S6 Nardo Sport Edition cu trei display-uri in bord si motor de Porsche
  • Imaginile care au bagat frica in sefii de la Mercedes si BMW
  • Audi prezinta oficial noul S6 Nardo Sport Edition cu trei display-uri in bord si motor de Porsche
Distribuie pe Facebook

Alte elemente si detalii demne de mentionat cuprind inclusiv un sistem de climatizare cu reglarea automata, pe patru zone, a temperaturii. Sau, mai mult ori mai putin surprinzator, o instalatie audio de inalta fidelitate, cu tehnologie 3D, important de adaugat.

Lansat oficial in urma cu mai bine de sase ani si jumatate, inca din ultima parte a iernii lui 2017, actualul Audi A6 se vinde - zilele acestea, in nenumarate variante si configuratii. Printre multiplele optiuni oferite de nemti cumparatorilor se regaseste - mai nou, si o versiune S6 Nardo Sport, exclusivistul produs al companiei cu sediul in Ingolstadt remarcandu-se, la exterior, in special prin celebra nuanta Nardo Gray, servita alaturi de jante de culoare neagra, realizate din aliaj usor, pe cand interiorul iese numaidecat in evidenta prin setul de trei ecrane diferite, la care se mai adauga o tapiterie confectionata din piele fina.

Audi S6 Nardo Sport

Din pachet nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici scaunele actionate electric, cu functie de incalzire, volanul multifunctional, cu trei spite, ori sistemul de climatizare automata, cu controlul pe patru zone al temperaturii, printre multiplele dotari si echipamente demne de precizat numarandu-se instalatia audio de inalta fidelitate, cu tehnologie 3D, afisajul pe parbriz, navigatia prin satelt. Si internetul de mare viteza - daca mai era necesara o astfel de completare.

Oferit exclusiv clientilor de peste Ocean - de pe piata din Statele Unite ale Americii, noul S6 Nardo Sport Edition se bucura de serviciile unui V6 cu o pereche de turbine mecanice, pe benzina. Impartit cu diferite Porsche-uri, incredibilul propulsor de 2.9 litri dezvolta un total sinonim cu 444 de cai putere si 599 de Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi, cu pedala de acceleratie blocata la podea, rezolvarea intr-un interval de 4.4 secunde, in timp ce viteza de top este limitata la 250 de kilometri pe ora, iar consumul de carburant nu depaseste - in medie, 10.7 litri la 100 de kilometri.

Audi S6 Nardo Sport

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2024