Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 5.2 secunde, fisa cu specificatii tehnice plusand cu un consum mediu de carburant de 6.3 litri la 100 de kilometri.

Dezvaluit intregii planete acum aproximativ un an si jumatate - inca din ultima parte a primaverii lui 2023, noul Seria 5 isi intampina, in aceste zile, cumparatorii in multiple variante si configuratii, printre numeroasele optiuni pe care BMW le pune, in prezent, la dispozitia clientilor regasindu-se si o versiune 540d xDrive. Disponibil la preturi incepand de la suma de 69.050 de euro, impresionantul model se bucura de serviciile unui propulsor in sase cilindri - cu o capacitate de 2.993 de centimetri cubi si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, pe motorina, care livreaza rotilor de pe ambele punti un total sinonim cu circa 303 cai putere.

Rezultatul - cu acceleratia blocata la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in numai 5.2 secunde, seria cu caracteristici de ordin tehnic plusand, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un consum mediu de carburant de 6.3 litri la 100 de kilometri. Printre dotarile si echipamentele oferite in standard - fara costuri suplimentare, se intersecteaza atat farurile si stopurile servite alaturi de tehnologia LED, cat si jantele cu diametrul de 19 inch, confectionate din aliaj usor, instrumentele de bord digitale si configurabile, scaunele incalzite, bancheta rabatabila fractionat, display-ul tactil condimentat cu o diagonala de 14.9 inch ori tapiteria realizata din piele vegana.

BMW Seria 5 - Galerie foto

BMW Seria 5 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (227) Poze BMW Seria 5 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2024