Noul Audi RS5 Facelift apare de nicaieri si ni se arata din toate unghiurile posibile si imposibile. FOTO

Noul Audi RS5 Facelift apare de nicaieri si ni se arata din toate unghiurile posibile si imposibile. FOTO
  • Audi publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului RS5 Facelift
  • Versiunea imbunatatita a sportivei germane mizeaza in continuare pe un V6 cu 450 CP
  • Blocurile optice si spoilerele fata / spate sunt complet noi sau modificate subtil
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a modelului care concureaza impotriva duo-ului format din BMW M4 si Mercedes C63 AMG va ajunge in showroom-uri la preturi incepand de la 83.500 de euro.

Anul acesta, Craciunul vine mai devreme pentru fanii gamei Audi RS5, producatorul german de automobile publicand in urma cu doar cateva momente primele fotografii si informatii oficiale cu versiunea imbunatatita a sportivei proiectate pentru a concura impotriva duo-ului format din BMW M4 si Mercedes C63 AMG.

Comparativ cu modelul original, lansat pe piata in 2016, facelift-ul anuntat astazi propune o noua grila a radiatorului, o idee ceva mai lata decat anterior, deasupra careia au aparut trei guri de ventilatie.

Audi RS5 Facelift

Audi RS5 Facelift

Numeroase schimbari intalnim inclusiv la nivelul spoilerului si blocurilor optice frontale, persoanele atente la detalii urmand a descoperi cateva surprize placute si in partea din spate a caroseriei - chiar si in dreptul stopurilor, toate acestea conferindu-i germanului Audi RS5 un aspect mai agresiv ca oricand, evident.

La interior, departe de privirile curiosilor, versiunea imbunatatita a sportivei proiectate pentru a concura impotriva duo-ului format din BMW M4 si Mercedes C63 AMG este, in mare, neschimbata.

In ceea ce priveste partea tehnica, ei bine... noul Audi RS5 Facelift mizeaza la randul lui pe un benzinar cu sase cilindri in V, doua turbine de dimensiuni generoase si capacitatea de 2.9 litri, care livreaza ambelor punti, prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte de viteza, undeva in jurul a 450 de cai putere si 600 Nm.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in continuare intr-un timp de doar 3.9 secunde, pe cand viteza maxima este limitata (optional) la 280 de km/h, spun nemtii.

Potrivit primelor informatii date publicitatii, versiunea imbunatatita a sportivei proiectate pentru a concura impotriva duo-ului format din BMW M4 si Mercedes C63 AMG va ajunge curand in showroom-urile europene, la un pret de 83.500 de euro - indiferent ca este vorba despre modelul in doua ori cel in cinci portiere.

Audi RS5 Facelift

Audi RS5 Facelift

Audi RS5 Facelift

Audi RS5 Facelift

Audi RS5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Audi RS5 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2019