Noul Porsche Panamera GTS a debutat oficial. Super masina nemtilor se lauda cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri si 500 CP. Cat costa

Noul Porsche Panamera GTS a debutat oficial. Super masina nemtilor se lauda cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri si 500 CP. Cat costa
  • Noul Porsche Panamera GTS a debutat oficial
  • Super masina nemtilor se lauda cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri si 500 CP
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la zero la 100 km/h, cu acceleratia la podea, intr-un timp de doar 3.8 secunde, viteza de top urcand, in schimb, pana la pragul de 302 km/h.

Dezvaluit intregii planete acum mai bine de zece saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui mai, noul Porsche Panamera GTS are - incepand de joi, si un pret de pornire. 165.300 de euro este - mai precis, suma minima pe care clientii super modelului german o vor avea de achitat, acestia primind, in schimbul banilor platiti, si un propulsor cu opt cilindri in V, doua turbine si o capacitate de 3.996 de centimetri cubi, sinonim cu un total de 500 de cai putere.

In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie blocata la podea, rezolvarea intr-un interval de numai 3.8 secunde, pe cand viteza maxima urca pana la bariera de 302 kilometri pe ora. Seria vestilor bune continua cu dotarea standard deloc neglijabila, dimpotriva, printre multiplele echipamente oferite fara costuri suplimentare avand sa se numere - mai mult ori mai putin surprinzator, si blocurile optice cu tehnologie LED ori scaunele individuale, cu incalzire pentru primul rand.

Porsche Panamera GTS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche Panamera GTS
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2024