Soferii de Volkswagen Golf R isi vor scoate rapid masinile la vanzare cand vor vedea noul Cupra Leon. Hot hatch-ul spaniolilor se lauda acum cu un design super spectaculos la exterior si 333 de cai putere sub capota. Cat costa

Soferii de Volkswagen Golf R isi vor scoate rapid masinile la vanzare cand vor vedea noul Cupra Leon. Hot hatch-ul spaniolilor se lauda acum cu un design super spectaculos la exterior si 333 de cai putere sub capota. Cat costa
  • Soferii de Volkswagen Golf R isi vor scoate rapid masinile la vanzare cand vor vedea noul Cupra Leon
  • Hot hatch-ul spaniolilor se lauda acum cu un design super spectaculos la exterior si 333 de cai putere sub capota
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, si o larga varietate de upgrade-uri interioare. Precum display-ul central cu o diagonala mai mare, de 12.9 inch, sau instalatia audio cu 12 difuzoare de la Sennheiser, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Dezvaluita intregii planete acum mai bine de zece saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui mai, cea mai recenta iteratie impozantului Cupra Leon are - incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 38.340 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii spectaculosului vehicul spaniol o vor avea de platit pe piata germana - acolo unde versiunea de baza mizeaza pe un motor turbo in patru cilindri, cu capacitate de 1.498 de centimetri cubi si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, pe benzina, pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 150 CP. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca, cu pedala de acceleratie blocata la podea, rezolvarea in aproximativ 8.7 secunde, pe cand viteza maxima nu depaseste 215 kilometri pe ora - indica fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Aceeasi varianta entry-level se mai lauda, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, si cu o dotare standard extrem de bogata - compusa din faruri Full-LED, din jante cu un diametru de 18 inch, confectionate din aliaj usor, din stopuri cu semnalizarea dinamica. Printre multiplele echipamente si - de asemenea, detalii disponibile fara costuri suplimentare se mai numara, conform configuratorului local, senzorii de parcare, ceasurile de bord digitale, configurabile complet, tapiteria realizata din material textil, volanul multifunctional, cu aspect cu trei spite. Sau instalatia cu reglare automata - pe trei zone, a temperaturii.

Cea mai recenta iteratie a impozantului Cupra Leon se mai vinde, pe piata germana, atat in compania unei unitati 2.0 TDI, caracterizata, din nou, de un total sinonim cu 150 de cai putere, cat si alaturi de un ansamblu plug-in hybrid care produce 272 CP multumita combinatiei dintre un propulsor turbo in patru cilindri - cu capacitate de 1.498 de centimetri cubi, pe benzina, si unul electric, cu acumulator litiu-ion de 25.8 kWh. Daca vine vorba, in schimb, despre modelul de top, viitorii cumparatori vor fi intampinati de o motorizare 2.0 TSI de pana la 333 de cai putere - indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 km/h sa isi gaseasca, cu pedala de acceleratie blocata la podea, rezolvarea in sub cinci secunde, pe cand viteza de top a spectaculoasei optiuni de inalta performanta este limitata electronic la 250 km/h. Arata - desigur, fisa tehnica.

Cupra Leon Facelift

Cupra Leon Facelift

Cupra Leon Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Cupra Leon Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2024