Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are motor turbo de 2.0 litri si 300 CP. Cum arata in realitate

Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are motor turbo de 2.0 litri si 300 CP. Cum arata in realitate
  • Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are motor turbo de 2.0 litri si 300 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, mai mult ori mai putin surprinzator, nici spoilerele fata si spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente sau volanul sport, in trei spite.

Introdus cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de doua saptamani - inca de la inceputul lunii lui iunie, cel mai recent Volkswagen Golf GTI Clubsport din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, in perioada imediat urmatoare, pana la sfarsitul anului 2024, noul model isi va intampina viitorii cumparatori alaturi de un propulsor turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 1.984 de centimetri cubi - sinonim cu un total de 300 de cai putere, pe benzina.

Numarul de magie continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 5.6 secunde, seria atractiilor principale cuprinzand inclusv spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, jante cu diametrul de 19 inch, confectionate din aliaj usor, instrumente de bord digitale, complet configurabile, scaune sport, insotite de multiple functii de confort, o tapiterie realizata din piele perforata, un volan cu trei spite, instalatie de climatizare automata ori sistem de infotainment acompaniat de un display tactil cu diagonala de 12.9".

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2024