Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Are motor de 950 CP si 1.565 Nm!

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Are motor de 950 CP si 1.565 Nm!
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Are motor de 950 CP si 1.565 Nm!
Distribuie pe Facebook

Totodata, din meniu nu lipsesc - mai mult ori mai putin surprinzator, nici detaliile exterioare confectionate din fibra de carbon si livrate alaturi de elemente interioare imbracate din piele turcoaz.

Cunoscuta la nivelul intregului mapamond pentru impresionantele sale proiecte de tuning, celebra companie germana Mansory continua seria lansarilor spectaculoase si dezvaluie publicului larg noul P950. Avand la baza primul Mercedes-AMG S 63 E Performance din istorie, impozanta creatie se bucura, la randul ei, de prezenta unui ansamblu plug-in hybrid, acesta primind diferite modificari pentru un total sinonim cu 930 de cai si 1.565 de Newton-Metri, suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratie la podea, in 3.1 secunde, viteza de top fiind limitata la 290 de kilometri pe ora.

Lista atractiilor principale continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o larga varietate de elemente exterioare sculptate din fibra de carbon, precum prelungirea proeminenta de la nivelul spoilerului fata, pragurile laterale, difuzorul masiv de aer dedicat spoilerului spate, detaliilor mentionate si anterior alaturandu-li-se, pe langa capota ventilata, jantele supradimensionate, eleronul subtil, un interior imbracat in piele turcoaz, scaune actionate electric - cu functii de incalzire, ventilatie, memorie, masaj, o instalatie audio de inalta fidelitate, lumini ambientale, sistem multimedia cu monitoare in tetiere, statie pentru incarcare wireless a telefonului mobil, daca o asemenea precizare mai era cumva necesara.

Mansory P950

Mansory P950

Mansory P950

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mansory P950
mai multe