Motorul de 460 CP, el l-a pus pe un Seria 3 diesel. Acum conduce singurul M3 CS Touring din lume

Motorul de 460 CP, el l-a pus pe un Seria 3 diesel. Acum conduce singurul M3 CS Touring din lume
  • Acest BMW Seria 3 Touring vine cu motorul de M3 CS sub capota
  • Initial, exemplarul in cauza oferea un diesel de 1.6 litri
  • Meniul disponibil continua cu spoilere de M3 si alte modificari
Distribuie pe Facebook

BMW nu a oferit niciodata o versiune break a celui mai puternic Seria 3 din istorie, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca o astfel de masina nu exista. Ba dimpotriva.

Dezvelit oficial in urma cu aproximativ doi ani, in cadrul editiei din 2017 a celebrului Salon Auto International de la Los Angeles, vechiul BMW M3 CS ocupa prima pozitie in topul celor mai puternice Seria 3 lansate vreodata. Este si cel mai rapid, multumita motorului bi-turbo de trei litri si aproximativ 460 CP care...

... impreuna cu o cutie automata in sapte rapoarte, de tip DSG, rezolva ecuatia 0 - 100 km/h intr-un timp de doar 3.9 secunde. Viteza maxima: limitata electronic la 280 de kilometri pe ora.

Oferit exclusiv sub forma unei editii formate dintr-un total de 1.200 de exemplare, vechiul BMW M3 CS nu a fost niciodata disponibil la vanzare si intr-o versiune Touring. Acest lucru nu inseamna insa nici pe departe ca o astfel de masina nu exista, situatie de care te vei convinge inclusiv in urmatorul material video.

Pentru ca povestea sa fie si mai interesanta de urmarit, precizam ca totul a pornit a pornit de la un banal Seria 3 din anul 2013, al carui motor diesel de 1.6 litri a incetat sa mai functioneze.

Au urmat apoi, pe rand, achizitia unui BMW M3 CS distrus aproape complet intr-un accident, mii de ore de munca asidua si, intr-un final, realitatea. Tot ce trebuie sa stii - plus alte cateva detalii extrem de interesante, despre ceea ce se spune a fi singurul automobil de acest fel din lume, vei afla din filmul de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2019