Olandezii l-au scos la vanzare. Se cauta cumparator pentru Audi-ul cu motor de 1.037 CP!

Olandezii l-au scos la vanzare. Se cauta cumparator pentru Audi-ul cu motor de 1.037 CP!
  • Olandezii l-au scos la vanzare
  • Se cauta cumparator pentru Audi-ul cu motor de 1.037 CP!
Distribuie pe Facebook

Infinitelor modificari operate sub capota li se alatura, mai mult ori mai putin surprinzator, atat o suspensie coilover, semnata KW, cat si jante Motec. Pe 19 inch.

Un exclusivist dealer auto din Overijssel isi intampina - zilele acestea - cumparatorii alaturi de un produs extrem de special si, cel mai probabil, unic pe planeta Pamant, compania Aman Auto's avand, mai precis, la vanzare un Audi TT-RS cu o motorizare I5 de 2.5 litri. Care a primit - dupa cate se mentioneaza in cadrul anuntului publicat pe internet - o turbina Xona Rotor 9569S Evo, un sistem de injectie cu metanol si, nu in ultimul rand, o larga varietate de interne forjate, in consecinta rezultand un total sinonim cu 1.037 de cai putere, livrat rotilor de pe ambele punti.

Numarul de magie continua cu o suspensie coilover semnata KW si bare anti-ruliu H&R, seria atractiilor principale cuprinzand - mai mult sau mai putin surprinzator - inclusiv jante Motec pe 19", din magneziu, semi-slick-uri Yokohama Advan, discuri de franare carbon ceramice, ambreiaj Dodson. Printre multiplele elemente si detalii de enumerat se mai regasesc - pe langa nota de plata de 74.850 de euro - inteligentele faruri Matrix LED, senzorii de parcare, stopurile cu tehnologie LED, instrumentele de bord digitale, configurabile complet, scaunele sport actionate electric, cu functie de incalzire, cusaturile sub forma de carouri, bancheta cu locuri individuale, volanul in trei spite, instalatia audio Bang & Olufsen.

Audi TT-RS de vanzare

Audi TT-RS de vanzare

Audi TT-RS de vanzare

Audi TT-RS de vanzare

Audi TT-RS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Audi TT-RS de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2024