Au testat in sfarsit noul Volkswagen Golf 8. "Arata de parca s-a topit"

Au testat in sfarsit noul Volkswagen Golf 8. "Arata de parca s-a topit"
  • Volkswagen a lansat un noul Golf la finele lunii octombrie
  • Vanzarile au inceput deja pe piata din Germania
  • Versiunea de baza a primit momentan un pret de 27.510 euro
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile masinii de clasa compacta pornesc de la putin peste 27.500 de euro - dupa cum precizam, de altfel, si anterior.

Dezvelita oficial la finele lunii octombrie, cu ocazia unui eveniment special organizat in orasul Wolfsburg, cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf 8 revine astazi in atentia noastra. Nu de alta, dar masina (re)proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Focus, Opel Astra, Kia Ceed sau Renault Megane a fost testata de curand de catre jurnalistii publicatiei carwow.

Inainte insa de a descoperi secretele acesteia, tinem sa reamintim ca preturile noii compacte pornesc momentan - pe piata auto din Germania - de la 27.510 euro.

Respectiva suma de bani le aduce clientior, dupa cum precizam inclusiv anterior, un exemplar care combina un benzinar turbo de 1.5 litri si 130 de cai putere cu o transmisie manuala in sase trepte de viteza. Blocurile optice cu tehnologie LED, jantele din aliaj pe 16 inch, dar si celebrele instrumente de bord digitale Digital Cockpit, sistemul de navigatie Discover Pro ori comenzile vocale sunt standard.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, totodata, si climatizarea automata, incarcarea wireless a telefonului mobil, senzorii de parcare sau volanul din piele.

Suspensia sport, trapa panoramica, farurile cu matrice de LED-uri, dar si iluminarea ambientala in 30 de nuante diferite, plus camera multifunctionala se numara printre numeroasele echipamente disponibile in mod optional. Totdata, propunerea initiala a noului Volkswagen Golf 8 mai cuprinde si un 1.5 TSI cu 150 CP sub capota, in timp ce fanii TDI-ului pot opta pentru un 2.0 de 115 ori 150 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2019