Inca o palma data haterilor. O Dacie a batut tot si e cea mai vanduta masina din Europa in primele sase luni ale anului

Inca o palma data haterilor. O Dacie a batut tot si e cea mai vanduta masina din Europa in primele sase luni ale anului
  • Inca o palma data haterilor
  • O Dacie a batut tot si e cea mai vanduta masina din Europa in primele sase luni ale anului
Distribuie pe Facebook

A doua treapta a clasamentului a fost ocupata de Volkswagen Golf.

Dacia Sandero a fost, in perioada ianuarie - iunie 2024, cea mai vanduta masina din Europa, dupa ce a reusit sa depaseasca Golf, indica o analiza publicata, saptamana trecuta, de specialistii de la JATO Dynamics. Intre cele doua autovehicule exista o diferenta demna de precizat, de peste 16.600 de exemplare, se mai arata in cadrul studiului mentionat anterior.

Vanzari ianuarie - iunie 2024

Ultima pozitie a podiumului a fost ocupata de Renault Clio, urmat de Volkswagen T-Roc, Peugeot 208, Skoda Octavia, Citroen C3, Tesla Model Y sau Toyota Yaris Cross, cu Toyota Yaris completand, mai mult ori mai putin surprinzator, un Top 10 pe care Peugeot 2008, Dacia Duster si Kia Sportage l-au ratat la mustata.

Cea mai mare crestere inregistrata in primele sase luni din 2024 i-a revenit, potrivit specialistilor de la JATO Dynamics, lui Citroen C3, care a reusit un +50% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. O performanta exceptionala, +43%, a bifat, conform datelor publicate saptamana trecuta, si Volkswagen Golf, pe cand Dacia Sandero se lauda cu un +16%.

Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway
mai multe