Nu se mai inghesuie nimeni sa o cumpere. Vanzarile masinii de la Opel au scazut cu 30%

Nu se mai inghesuie nimeni sa o cumpere. Vanzarile masinii de la Opel au scazut cu 30%
  • Nu se mai inghesuie nimeni sa o cumpere
  • Vanzarile masinii de la Opel au scazut cu 30%
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la 17.679 de euro. Conform configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Lansata, in premiera mondiala, acum aproape patru ani si jumatate, inca din ultima parte a lui 2019, cea de-a sasea generatie a popularului Corsa nu mai reuseste sa adune, in prezent, la fel de multi clienti ca in trecut, cu modelul anterior mentionat inregistrand 9.369 de comenzi intre 1 si 31 august 2024, cu 30% mai putin decat in aceeasi perioada a anului precedent, se precizeaza intr-o noua analiza.

Vanduta si pe piata din Romania - in schimbul une sume incepand de la 17.679 de euro - potrivit configuratorului local, respectiva reteta isi intampina cumparatorii in compania a numeroase unitati turbo pe benzina sau electrificate, printre multiplele optiuni oferite de meniul in cauza aflandu-se, mai mult ori mai putin surprinzator, si un motor electric care produce, in configuratia de top, 156 CP, valoare sinonima cu un sprint de la zero la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in 8.1 secunde.

Opel Corsa Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Opel Corsa Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2024