Toata Europa se inghesuie sa o cumpere. Vanzarile masinii germane au crescut cu 45%

Toata Europa se inghesuie sa o cumpere. Vanzarile masinii germane au crescut cu 45%
  • Toata Europa se inghesuie sa o cumpere
  • Vanzarile masinii germane au crescut cu 45%
Distribuie pe Facebook

Pe piata auto din Romania, preturile pornesc de la suma de 19.815 euro.

Lansat public acum mai bine de cinci ani si trecut - in 2023, printr-un facelift major, primul Volkswagen T-Cross din istorie continua sa faca furori printre devoratorii de vehicule noi din Europa. Explicatia: celebrul SUV de segment B si - totodata, origine germana a reusit sa adune aproximativ 12.177 de comenzi intre 1 - 30 aprilie 2024, o crestere de 45% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.

Volkswagen T-Cross - Facelift

Volkswagen T-Cross - Facelift

Oferit si pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la suma de 19.815 euro, respectivul pachet isi intampina clientii - in versiunea de baza - alaturi de un motor turbo in trei cilindri, cu capacitatea de 999 de centimetri cubi, motorizarea in cauza, pe benzina, livrand un total de 95 de cai putere si 175 de Newton-Metri, sinonim cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora in 11.2 secunde.

Cel mai accesibil Volkswagen T-Cross se mai bucura - printre altele, si de o echipare standard deloc neglijabila. Compusa - mai mult sau mai putin surprinzator, atat din blocuri optice frontale acompaniate de tehnologia LED, cat si din jante cu diametrul de 16 inch, confectionate, ce este drept, din otel, senzori de parcare spate, ceasuri de bord digitale, aer conditionat, tapiterie realizata din stofa.

La polul opus, varianta de top gazduieste sub capota un propulsor 1.5 TSI, unitatea anterior mentionata dezvoltand - important de precizat - 150 CP si 250 Nm, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h nu dureaza decat 8.4 secunde.

Acelasi varf al gamei Volkswagen T-Cross se lauda - printre altele, si cu o echipare de serie incredibila. Formata si din blocuri optice posterioare insotite de tehnologia LED, senzori de parcare fata, ori - atentie, display tactil cu diagonala de 8".

Volkswagen T-Cross - Facelift

Volkswagen T-Cross - Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Volkswagen T-Cross - Facelift
mai multe